• Classical ERP Solutions

    Klassieke ERP

    De ERP bedrijfsoplossingen van IQ-PCC zijn speciaal ontwikkeld om de hedentendaagse flexibele businessmodellen te ondersteunen. Onze oplossingen helpen uw strategie te vertalen in businessprocessen wat het uitgangspunt vormt voor een adequate IT ondersteuning .
    Door meer dan 20 jaar ervaring in diverse branches, zijn we in staat om uw bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen met Ramco’s ERP Enterprise Solutions.

Ramco’s VirtualWorks vormt de basis waarop onze ERP oplossingen zijn ontwikkeld. Dit op SOA standaarden gebasseerd platform maakt een snelle en stabiele implementatie mogelijk van onze grote keuze aan ERP softwaremodulen. Een ander groot voordeel van dit flexibele platform is dat het mogelijk maakt om binnen korte tijd (6-8 weken) een complete (nieuwe) maatwerkmodule op te leveren. Hierdoor kunt u zeer snel, ook na de 1e implementatie, nieuwe modulen ontwikkelen indien u moet anticiperen op een wijzigende vraag en/of markt. Dit is één van de zeer grote voordelen die Ramco’s ERP Enterprise Solutions u biedt boven de moeilijk aan te passen klassieke ERP-systemen die klanten ‘opsluiten’ in systeembeschrijvingen die éénmalig bepaald zijn op het moment voor implementatie.

  • Planning
    IQ-PCC levert end-to-end totaal- of deeloplossingen en met onze vakspecialisten nemen wij graag uw zorgen uit handen ten aanzien van elk aspekt binnen het traject. Wij geven u graag advies hoe uw IT de bedrijfprocessen maximaal kan ondersteunen zonder geweld te doen aan het onderscheidend vermogen en flexibiliteit van uw bedrijf. De bedrijfsoplossingen van IQ-PCC omhelsen zowel ERP kant-en-klaar (Commercial Of The Shelf) als maatwerk modulen. Wereldwijd zijn vele tevreden klanten u al voorgegaan en kunnen we ons roemen op onze grote internationale ERP expertise.