• Legacy Transformation

    Transformatie ‘Legacy’ Systemen

    IQ-PCC helpt u met een gedegen migratie strategie voor het converteren, herschrijven of overzetten van een legacy-systeem naar een moderne computer programmataal, software bibliotheek, protocol of hardware platform. Voorwaarde voor de transformatie is een conversie met een zo min mogelijk verlies (integriteit en kwaliteit) aan data.
Bedrijfskritische legacy systemen zijn vaak van cruciaal belang voor uw operationele activiteiten. Het in één klap vervangen van het oude systeem in een modern systeem brengt onacceptabele gevaren en risico’s met zich mee. De methodiek van IQ-PCC is toegespitst om deze conversie stapsgewijs (modulair) uit te voeren.

Een snelle en kosteneffectieve manier voor het transformeren van legacy-systemen is: Re-Engineering. Dit is een techniek die IQ-PCC gebruikt om legacy-applicaties te herbouwen, met dezelfde of verbeterde functionaliteit, naar een nieuwe technologie of platform. Meestal maken wij hierbij gebruik van Services Oriented Architecture (SOA) standaarden.

Mocht u vragen hebben over het migreren van bedrijfskritische legacy-systemen, neem dan contact met ons op om u vrijblijvend te laten adviseren door één van onze Professionals.