Partners

 • Ramco Systems Limited
  Ramco Systems is onze betrouwbare partner voor het leveren van ‘On the Cloud’, Business Analytics en Enterprise ERP software. Ramco Systems is in 1999 ontstaan vanuit een toekomstige visie op IT van de Ramco Groep (marktleider in India op het gebied van cement en beton). Inmiddels heeft Ramco Systems 17 vestigingen wereldwijd en is de nr. 1 leverancier van ERP software in Azië. Wereldwijd bediend Ramco Systems meer dan 1.000 klanten (met meer dan 100.000 gebruikers) en werken er 1900 medewerkers. Ze zijn ISO 9001:2008 (kwaliteit) en ISO :27001 (security) gecertificeerd.

 

 • Gray Peaks
  Gray Peaks is onze betrouwbare partner en levert de meest recente hard- en software oplossingen op het gebied van Supply Chain Management. Met haar Supply Chain Security- en Visibility Application (SCS-VA) kunnen risico’s, in de zin van de Internationale Handel en Regelgeving en de naleving ervan, wereldwijd worden beheerst.

 

 • Drawbridge54®
  Voor ‘Strategy Execution’ en ‘Business Proces Improvement’ maken we gebruik van DrawBridge54® (DB54®). Met deze participatieve en pragmatische verandermethodiek realiseren we organisatieveranderingen die zowel top-down als bottom-up gedragen worden. DB54® is een gestructureerde manier van werken die strategie vertaalt en toetst naar uitvoerbare operationele acties. Bij deze vertaalslag worden knelpunten direct gesignaleerd waardoor ze snel en effectief kunnen worden opgelost.

 

 • Softlink Global
  (Softlink is voor de derde jaar in rij wederom genomineerd als ‘IT bedrijf van het jaar 2012’ door de Marine en Logistics Award).
  Door hun 20-jaar opgebouwde expertise is Softlink uitgegroeid tot een zeer belangrijke speler op het gebied van logistieke software. Zij leveren hun ‘On the Cloud’ oplossingen aan meer dan 3.000 bedrijven waaronder: importeurs & exporteurs, freight forwarders, NVOCC’s, 3PL- & 4PL bedrijven en douane expediteurs.

 

 • Mett
  Mett levert een systeem voor online samenwerken en burgerparticipatie. Zij leveren een professioneel alternatief voor Googledoc’s, dropbox & WE transfer in één. Zoals Facebook wordt gebruikt om foto’s te delen en te communiceren met vrienden en familie, wordt Mett gebruikt voor het bereiken van gemeenschappelijke doelen in projecten.

 

 • Tracenology (Denemarken)
  Tracenology is momenteel gevestigd in Kopenhagen, Berlijn, Amsterdam en Stockholm, het hoofdkantoor bevindt zich in Kopenhagen. Tracenology werd opgericht in 2009 door Transport & Logistiek veteranen met een grondige kennis van de scheepvaart, logistiek en communicatie technologie. Tracenology biedt een GPS-tracking dienst op basis van toonaangevende technologieën en innovatief design.
  Wij van Tracenology volgen onze klanten door middel van lange-termijn afspraken en zorgen ervoor dat onze diensten up-to-date zijn en meegroeien met uw zakelijke behoeften en belangen. Tracenology GPS-tracking oplossingen passen zich continu aan op het hedendaagse bedrijfsleven.

 

 • ElegantJ BI
  ElegantJ BI heeft als één van de eerste leveranciers wereldwijd een volledig ‘cloud’ gebaseerde Business Intelligence oplossing ontwikkeld. De oplossing is gereed om binnen de Benelux en daarna de rest van Europa te worden uitgerold, een taak die wij als partner van ElegantJ BI graag op ons nemen. De cloudgebaseerde BI-oplossing is niet afhankelijk van client software, doet wat betreft functionaliteit niets onder voor veel bestaande on-premise Business Intelligence tools en is in slechts enkele dagen live.

 

 • Logitude World
  Logitude is de eerste provider met een online Freight Forwarding software oplossing. Het combineert de kracht van cloud computing en moderne technologieën met een diepe kennis van expeditie. Logitude’s cloud-based expediteur software is een SaaS (software-as-a-service) oplossing waarvoor geen IT-ondersteuning of dedicated hardware nodig is, bovendien worden verbeterde of nieuwe functies automatisch bijgewerkt. Logitude software omvat de volledige expeditie levenscyclus: van offertes, leveringen en verwerking tot facturering en incasso.

 

 • HighJump Software
  HighJump Software is een wereldwijde leverancier van een volledige suite van Supply Chain Management (SCM) software die de inventaris en informatie van leverancier tot aan het winkelschap opslaat en stroomlijnt. HighJump Software biedt haar Warehouse Management Systeem (WMS), Transport Management Systeem (TMS), EDI-oplossingen en route boekhoudsysteem in een cloud computing-model aan, waardoor een groot deel van de administratietijd wordt geëlimineerd en kosten worden bespaard.

 

 • LeanLogistics
  LeanLogistics is een wereldwijde leverancier van ‘Transport Management Systeem’ (TMS) oplossingen en Supply Chain toepassingen. De ‘LeanLogistics Transport Network’ oplossingen stelt verladers, vervoerders en andere participerende leden in staat om kosten te verlagen, dienstverlening te verbeteren en volledig inzicht te krijgen in hun Supply Chain. LeanLogistics On-Demand TMS ® wordt wereldwijd gebruikt door vele internationale bedrijven en toonaangevende ‘third-party’ logistieke dienstverleners. LeanLogistics On-Demand TMS ® levert de complete transport planning, uitvoering, afwikkeling en inkoop maar ook inzicht in de aanvoerketen en Business Intelligence. Dit alles om de bedrijfsprocessen te verbeteren, de efficiëntie te verhogen en de kosten te verlagen.

 

 • Zetes
  Zetes Industries (Euronext Brussel: ZTS) is een toonaangevende Europese system integrator en leverancier van innovatieve oplossingen en diensten voor supply chains, identificatie en mobility. De oplossingen van Zetes zijn gebaseerd op zowel voldragen als innovatieve technologieën, zoals barcodes, stem, RFID, imaging, print & apply, smart cards en biometrie. De oplossingen voor de supply chain verbeteren de efficiëntie op een zichtbare manier en beperken de kosten in de gehele supply chain. Ze helpen u om de strengste regelgevingen voor de traceerbaarheid na te leven en geven u een concurrentievoorsprong. De oplossingen van Zetes voor personenidentificatie helpen regeringen en openbare instellingen om de belangen van burgers en individuen te beschermen, met veilige identificatiedocumenten, kiezerslijsten, rijksregisters enzovoorts. Via een netwerk van kantoren in de hele EMEA-regio stelt Zetes u meer dan 1.000 Auto-ID-professionals ter beschikking.

 

 • SoftExpert
  SoftExpert is een marktleider in software en diensten voor het verbeteren van bedrijfsprocessen en compliance management. Zij realiseren dit door het beschikbaar hebben van de meest uitgebreide applicatie-suite ‘In de Cloud’ waarbij organisaties hun bedrijfsprestaties op alle niveaus kunnen verbeteren.
  Ze zijn opgericht in 1995 en hebben momenteel meer dan 2.000 klanten en 300.000 gebruikers wereldwijd. SoftExpert oplossingen worden gebruikt door toonaangevende bedrijven in allerlei sectoren, waaronder productie, automotive, life sciences, voeding en drank, mijnbouw en metalen, olie en gas, high-tech en IT, energie- en nutsbedrijven, overheid en de publieke sector, financiële dienstverlening, transport en logistiek, gezondheidszorg, en vele anderen.

 

 • Magaya
  Magaya Corporation is een software development bedrijf dat oplossingen voor de logistieke sector biedt. Onze producten zijn bestemd voor International Freight Forwarders, Consolidators, Warehouse Providers, Cargo Airlines, Shipping Lines, NVOCC, Export / Import bedrijven, groothandelaren en distributeurs.
  Magaya producten zijn complete oplossingen die uw gehele organisatie ondersteund en zorgt voor een ‘state of the art’ communicatie met uw klanten. Alle producten zijn ontworpen voor de mondiale markt en zijn multi-currency en multi-language.