Wie zijn wij?

IQ Professional Consulting BV (IQ-PCC) is een Superior Solution Provider en levert proces-gerelateerde IT oplossingen in de Benelux markt. IQ-PCC doet dit door voor alle onderdelen van de fulfillment en/of supply-chain keten en realiseren op deze manier end-to-end bedrijfsoplossingen (On the Cloud), die zonder IQ-PCC niet tegen een zelfde prijs-/prestatieverhouding haalbaar zouden zijn.

IQ-PCC benadert de proposities altijd vanuit de business en zoekt met zijn netwerk van senior professionals naar een optimalisatie van uw bedrijfsprocessen. We gaan dan ook zonder een haalbare businesscase, met hierin duidelijk omschreven de kwalitatieve en kwantitatieve voordelen voor de klant, niet aan de slag. Hiermee geven we graag ons commitment af want ons credo is: ‘Our promises are simply …… a common Habit!

IQ-PCC wil graag een betrouwbare partner zijn voor zijn klanten en zullen desgewenst ook risicodragend in trajecten participeren. Onze professionals hebben stuk voor stuk hun sporen binnen hun vakgebied verdiend en zijn voor u als klant een uitstekende gesprekspartner. Wij geloven zodanig in onze professionals dat wij onze verantwoordelijkheid zullen nemen indien bij ontstane schade IQ-PCC hier aantoonbaar (mede-)verantwoordelijk voor is.

IQ-PCC werkt nauw samen met partners die ‘best practises’ soft- en hardware oplossingen bieden. Deze partners zijn door ons gekozen op basis van een uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding, betrouwbaarheid, service gerichtheid, innovatief vermogen en die leidend zijn in hun specialisme.